ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κέντρα ενημέρωσης – υποστήριξης πολιτών που θα έχουν στόχο την ενημέρωση και την παροχή βοήθειας στους απλούς πολίτες ή τις επιχειρήσεις που έχουν πρόβλημα με το δ

Την χορήγηση ασφαλιστικής ενημερότητας στους ΟΤΑ και τα Νομικά τους Πρόσωπα ακόμη κι αν έχουν οφειλές, προκειμένου να λαμβά

Από τη σύνταξη του Οκτωβρίου ξεκινάει η επιβολή εισφοράς 6% υπέρ του ΕΟΠΥΥ, σε όλες τις κύριες συντάξεις του ΙΚΑ, σύμφωνα με εγκύκλιο του Ιδρύματος, η οποία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

 

Οδηγίες για την προσαύξηση του ποσού σύνταξης ΕΤΕΑ  και ΕΤΕΑΜ σε εργαζόμενους συνταξιούχους, μετά την δημοσίευση του Ν . 3996/11, δίνει με εγκύκλιο του το ΙΚΑ, στις υπηρεσίες του.

 

Εγκύκλιο σχετικά με την απαλλαγή από την καταβολή συμμετοχής στην φαρμακευτική δαπάνη ως αντισταθμιστικό μέτρο για την κατάργηση του ΕΚΑΣ, εξέδωσε ο ΕΟΠΥΥ.

 

Το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας παρέμεινε σταθερό στο 23,5% τον Μάιο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσε η Eurostat.

 

Το κίνητρο που θα οδηγήσει τους φορολογούμενους στη χρήση των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών στις συναλλαγές τους αναζητεί η κυβέρνηση, σε συμφωνία με τους δανειστές.

 

Αυτόματα κατάσχονται από τις τράπεζες για λογαριασμό της Εφορίας τα ποσά που κατατίθενται στους τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών του Δημοσίου, οι οποίοι δεν έχουν τακτοποιήσει τα χρέη τους.

Διπλό μαχαίρι στα εισοδήματα, επιφυλάσσει ο νόμος Κατρούγκαλου, σε συντάξεις χηρείας και πρώην τραπεζουπαλλήλους , που θα δουν εκτός από τις επικουρικές να συ

Σελίδες