Εταιρικό προφίλ

Σάββας Κοσμίδης & Ευρώπη Σ. Κοσμίδη

To τεχνικό γραφείο Σάββας Γ. Κοσμίδης ιδρύθηκε από τον Πολιτικό Μηχανικό Σάββα Γ. Κοσμίδη το 1969  με πάνω απο 300 άδειες οικοδομής στο ιστορικό της και 1500 τοπογραφικά διαγράμματα στην περιοχή των Αχαρνών.  Το 2008 μετα απο 39 χρονια συνεχής λειτουργείας του, αναλαμβάνει καθήκοντα μηχανικού η κόρη του Ευρώπη Σαβ. Κοσμίδη και το γραφείο μετονομάζεται σε EuroCosm -Ευρώπη Σ. Κοσμίδη & συνεργάτες.

Το Βιογραφικό τους έχει να καταθέσει αφενός μεν πρόσφατες επιστημονικές σπουδές και συνεχή παρακολούθηση στις δειαρκής εξελίξεις του κλάδου, αφετέρου την εμπειρία και την γνώση σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία

Η εταιρία εδρεύει στις Αχαρνές αλλά δραστηριοποιείται σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

Με εργαλεία την εμπειρία και την τεχνογνωσία το τεχνικό γραφείο Ευρώπη Σ. Κοσμίδη & συνεργάτες μηχανικοί, κατέχει άριστα τους τομείς της Κατασκευής, Μελέτης και Διαχείρισης Ακινήτων διατηρώντας πάντα, μία σφαιρική και δημιουργική άποψη.

Μέσα στις δραστηριότητες της εταιρείας συγκαταλέγονται: οι  Άδειες Δόμησης σύμφωνα με τον Νεο ΓΟΚ 4067/12, οι Μελέτες και Κατασκευές σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (βιοκλιματικό σχεδιασμό), Τοπογραφικά Διαγράμματα ΕΓΣΑ87', για ποικιλες χρήσεις, όπως για μεταβιβάσεις ακινήτων - βεβαιώσεις Δασαρχείου-Διορθωτικές Πράξεις Εφαρμογής -πράξεις αναλογισμού, νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων, ρυθμίσεις αυθαιρετων Ν.4014/11 , άδειες λειτουργείας καταστημάτων υγιειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και η Διαμόρφωση και Διακόσμηση Εσωτερικών και Εξωτερικών Χώρων.

Το προσωπικό που απαρτίζει την Εταιρεία αλλά και οι εξωτερικοί συνεργάτες είναι απόλυτα καταρτισμένοι και έμπειροι, και λειτουργούν κάτω από την επίβλεψη του Πολιτικού Μηχανικού.
 

H πείρα σε συνδυασμό με τα καινούρια δεδομένα κάνουν το γραφείο μας πάνω απ` όλα εξυπηρετικό στις ανάγκες του καθενός σε ότι αφορά την κατοικία. Παρέχουμε άδειες, μελέτες, κατασκευές, τοπογραφικές εργασίες, νομιμοποιήσεις αυθαίρετων κατασκευών, σχεδιασμό καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατασκευή τοπογραφικών διαγραμμάτων