Ανακοινώσεις

Στην ψηφιοποίηση 100.000 οικοδομικών αδειών που έχουν εκδοθεί σε μια περίοδο περίπου 65 ετών προχωρά άμεσα, σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, ο Δήμος Πειραιά, βάζοντας οριστικά τέλος στις αναμονές των πολιτών στην Υπηρεσία Δόμησ

Οριστική λύση στο τεράστιο πρόβλημα της πολεοδομικής γραφειοκρατίας επιχειρεί να δώσει ο δήμος Αθηναίων.

Μετά το σαρωτικό χτύπημα της κακοκαιρίας Daniel άνοιξε η συζήτηση για τη θέσπιση ενός νέου πλαισίου μελετών, δημοπράτησης και κατασκευής αναγκαίων υποδομών.

 

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εκτός σχεδίου δόμηση για την κυβέρνηση, η οποία αφορά χιλιάδες ιδιοκτήτες, μεσίτες και αναμένεται να επηρεάσει συνολικότερα την αγορά real estate στη χώρα μας.

Πωλείται διαμέρισμα, 3ου ορόφου, 80τμ, 3αρι, με τζάκι, αποθήκη και γκαράζ. Παπαφλέσσα 83_ Αχαρναί 13678 (Τιμή:135.000€).
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6971857659 - κος Γιώργος Τυροκόμος.

Πριν υποχωρήσουν τα νερά, κανείς δεν θα μπορέσει να μιλήσει με ασφάλεια. Όμως, είναι δεδομένο πως όσο αυτό καθυστερεί, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες τα σπίτια στα χωριά της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας να υποστούν σοβαρές ζημιές.

Το πρώτο στάδιο εργασιών μιας οικοδομής είναι αυτό της εκσκαφής και μπορεί να είναι από πολύ απλό μέχρι πολύ σύνθετο και επικίνδυνο.

Οι πλημμύρες στη Θεσσαλία φαίνεται ότι απομάκρυναν οριστικά το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί ρύθμιση για την εκτός σχεδίου δόμηση στα επερχόμενα σχέδια νόμου.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει την παράταση, κατά δύο μήνες, της δυνατότητας υποβολής αίτησης ένταξης στα προγράμματα: «

Σελίδες