ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Ένα σαλόνι πρέπει να είναι ένα χαλαρωτικό μέρος για να κάθεσαι μόνος ή με την παρέα σου, αλλά μερικές φορές μπορεί να γεμίσει με άχρηστα αντικείμενα που απλά πιάνουν χώρο.

H πανδημία του κορονοϊου έχει αναγκάσει σχεδόν το σύνολο των πολιτών σε αναγκαστική καραντίνα στο σπίτι εντός του οποίου πλεόν σπαταλούμε το σύνολο σχεδόν της ημέρας μας.

Αποφασίσατε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, αλλά δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε;

Οι επενδύσεις σε ανακαινίσεις, σύγχρονο εξοπλισμό και ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων δημιουργούν πεδίο ανάπτυξης της κτηματαγοράς από μία νέα κατηγορία ακινήτων, τα οποία περνούν από τις βραχυχρόνιες στις μακροχρόνιες μισθώσεις, με όρους υψηλής απόδοσης.

Αν το σπίτι σας δείχνει παλιό και σάς κουράζει, οι χώροι δεν καλύπτουν πια τις ανάγκες σας, και η φθορά έχει εγκατασταθεί στο σπιτικό και κατ΄ επέκταση και στη ζωή σας, τότε ήρθε η ώρα για ανακαίνιση!

 

Νέο θεσμικό πλαίσιο για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων θα κατατεθεί ως τις 10 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει εναρμόνιση με την νεώτερη κοινοτική νομοθεσία, αλλαγές στον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης και περιγραφή της μακροχρόνιας στρατηγικής για την ανακαίνιση του κτιριακού αποθέματος που προβλέπει ότι

Οι ξένοι και ο περιορισμένος αριθμός Ελλήνων που επενδύουν σε κατοικίες, είτε μέσω αγοραπωλησιών είτε μέσω ανακαίνιση

Το να διακοσμήσεις το καινούριο σου σπίτι ή να ανακαινίσεις αυτό που ήδη έχεις δεν είναι μια εύκολη διαδικασία.

Σελίδες