Ανακαίνιση

Μπορεί, όπως αποδείχθηκε, το «κρεμασμένο» μπαλκόνι σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού να οφειλόταν τελικά σε κακοτεχνία, το περιστατικό όμως έδωσε αφορμή να ανοίξει και πάλι η συζήτηση για το γηρασμένο κτιριακό απόθεμα της πρωτεύουσας – και όχι μόνο.

Τρία νέα concept για την διασφάλιση ποιότητας στις ανακαινίσεις προστίθενται στην φαρέτρα των εργαλείων του ευρωπαϊκού προγράμματος outPHit, με στόχο την αξιόπιστη επίτευξη ενεργειακής

Στις μέρες μας πολλοί είναι εκείνοι που στρέφονται στο να κάνουν αρκετές αλλαγές στο χώρο της οικίας τους.

Ένας από τους τομείς που πλήγησαν περισσότερο από την οικονομική κρίση του 2008 αλλά και από την πρόσφατη υγειονομική κρίση είναι ο κατασκευαστικός, λόγω περιορισμένων ανακαινίσεων κτηρίων κυρίως στην τουριστική βιομηχανία.

Με βεβαίωση μηχανικού μέσα από το Ηλεκτρονικό Σύστημα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας θα γίνονται πλέον όλες οι εργασίες ανακαίνισης, επισκευών και συντήρησης σε κάθε ακίνητο για τις οποίες δεν απαιτείται Οικοδομική Αδεια ή Εγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας.

 

 

Με τον πρόεδρο του ΤΕΕ, Γιώργο Στασινό, να επισημαίνει τη διαχρονική επιτυχία του προγράμματος "Εξοικονομώ", αλλά παράλληλα να διατυπώνει την ανάγκη μετατροπής του σε ένα πιο ευέλικτο χρηματοδοτικό εργαλείο, που να περιλαμβάνει κάθε έννοια αναβάθμισης ακινήτων και να κα

  • Ποιοι κερδίζουν μείωση φόρου έως 1.600 ευρώ με τη φετινή φορολογική δήλωση.
  • Οι παγίδες για τους φορολογούμενους.

Σελίδες